A Blog Expressing My Happiness Through Daily Lifestyle, Hobby And Simple Living.

Thursday, September 26, 2019

Review : Marrybrown Korean Sensasi Ayam Terhangat

REVIEW : MARRYBROWN KOREAN SENSASI AYAM TERHANGAT | Assalamualaikum, hello guys. Lama saya tak update blog ni.. Saya selalu penat lepas balik sekolah dan pada petang hari saya akan ke kelas mengaji atau pusat tuition dari pukul 6.15 petang hingga 9.45 malam. Jadi saya hanya akan update blog jika ada masa lapang.

Korean Sensasi Ayam Terhangat di Marrybrown
Baiklah, saya ingin kongsi pendapat tentang Korean Sensasi Ayam Terhangat di Marrybrown. Rupa ayam ini semua orang boleh tengok di bawah. Saya makan sewaktu lunch selepas balik sekolah. Outlet Merrybrown ini di Mydin Mall Seremban 2. 

Korean Sensasi Ayam Terhangat
Rasa ayam ini tidaklah pedas sangat seperti ramen pedas gila. Ada rasa manis madu dan pedas serbuk cili. Saya boleh terima kepedasan begini..

Bila pedas minum air

Jadi kepada pembaca yang teringin makan Korean Sensasi Ayam Terhangat ni, bawaklah keluarga awak datang ke Marrybrown tapi saya tak pasti sama ada lagi atau tidak. Saya pergi makan ni pun dah lama.. Kalau masih ada jangan lupa cuba. Harga ayam ni taklah mahal sangat, ianya berpatutan sebab mama saya belanja hehehehe

Okay setakat ini sahaja review saya. Next time, saya update blog lagi..


Regards,


Share:

0 Comments:

Post a Comment

Nota:

Setiap entri dalam blog ini adalah idea dan hasil tulisan saya. Mama selaku Admin Blog akan screen (tapis) / edit gambar, perkataan / ayat yang kurang sesuai supaya saya belajar menggunakan struktur ayat yang betul dalam penulisan. Oleh itu, dalam entri saya kemungkinan ada tulisan warna biru (penambahan) atau strike di mana ianya pembetulan ayat / perkataan dari mama saya. Harap maklum.

Saya sangat hargai sokongan dari pembaca. Terima kasih.

Hot News

Popular Posts

Copyright © The Redza Channelz | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com