A Blog Expressing My Happiness Through Daily Lifestyle, Hobby And Simple Living.

Monday, June 10, 2019

Cuti Raya Bukan Bermakna Cuti Belajar

CUTI RAYA BUKAN BERMAKNA CUTI BELAJAR | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.. Jangan kata cuti sekolah dan cuti Hari Raya takde kerja sekolah.. Sebelum cuti sekolah pertengahan penggal pertama tempoh hari saya menjalani peperiksaan pertengahan tahun dari 13 Mei 2019 hingga 17 Mei 2019 lalu dan cikgu ada beri kerja sekolah untuk dihabiskan sepanjang cuti persekolahan penggal pertama ini.

Explore with Literature Year 5
Keputusan peperiksaan pun masih belum diumumkan.. Hari akhir persekolahan semua pelajar dikehendaki beratur dan bersalam dengan semua guru. Sebelum cuti hari raya saya sudah siapkan kerja sekolah untuk elak lupa.. Inilah tanggungjawab pelajar, walaupun cuti tapi bukan bermakna cuti dari belajar atau membuat kerja sekolah.

Hampir terlupa bagi mama tandatangan bahagian ini.. 

Buku latihan Sains
Bila mama sudah tandatangan bermakna mama sudah semak buku latihan saya.. Jangan pula tandatangan sendiri tak jujur namanya, hehehe


Regards,Share:

0 Comments:

Post a Comment

Nota:

Setiap entri dalam blog ini adalah idea dan hasil tulisan saya. Mama selaku Admin Blog akan screen (tapis) / edit gambar, perkataan / ayat yang kurang sesuai supaya saya belajar menggunakan struktur ayat yang betul dalam penulisan. Oleh itu, dalam entri saya kemungkinan ada tulisan warna biru (penambahan) atau strike di mana ianya pembetulan ayat / perkataan dari mama saya. Harap maklum.

Saya sangat hargai sokongan dari pembaca. Terima kasih.

Hot News

Popular Posts

Copyright © The Redza Channelz | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com